Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 8. září 2024

Svátek slaví Mariana, zítra Daniela

10 tipů, jak doma oslavit Halloween

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

10 tipů, jak doma oslavit Halloween

Lenka Kučerová

19. října 2023 18:08

Halloween

Halloween je jedním z nejzábavnějších svátků roku, a i když je původně americkou tradicí, stává se stále populárnějším i mimo USA. Oslavit Halloween doma může být zábavným způsobem, jak strávit čas s rodinou a přáteli. Tady je deset tipů, jak na to.

1) Kostýmy: Nejprve se zaměřte na kostýmy. Vytvořte si vlastní originální kostýmy nebo zakupte hotové verze. Děsivý kostým vytvoří tu správnou atmosféru.

2) Dekorace: Odekorujte svůj dům do ducha Halloweenu. V obchodech najdete mnoho různých dekorací, jako jsou dýně, pavouci, umělý pavučinu a strašidla. Mohou být jednoduché nebo sofistikované - záleží na vašem vkusu.

3) Halloweenská svíčka: Zapálení halloweenské svíčky vytvoří temnou a tajemnou atmosféru. Většinou jsou tmavě oranžové nebo černé a často mají příjemné, podzimní vůně.

4) Krvavé koktejly: Připravte si speciální halloweenské koktejly. Použijte potravinové barvy a tvořte nápoje, které vypadají, jako by byly plné krve nebo jedu.

5) Noční projekce: Pokud máte projektor, použijte ho na promítání halloweenských filmů na venkovní stěnu nebo na bílý plátno. To je zábavný způsob, jak si užít horory s přáteli pod širým nebem.

6) Dýňová rytina: Když ozdobíte dům dýňovými lucernami, dodáte mu halloweenský vzhled. Zábavnou aktivitou je samotné rytí dýní. Nezapomeňte, že maso dýně můžete využít na vytvoření dýňové polévky!

7) Halloweenské pečení: Pečení je skvělý způsob, jak oslavit tento svátek. Udělejte dýňové muffiny, pavoučí perníčky nebo jiné strašidelně vypadající dobroty.

8) Halloweenské hry: Zorganizujte halloweenské hry pro děti i dospělé. Můžete hrát halloweenské bingo, hledání pokladu s duchy nebo strašidelnou halloweenskou verzi stolní hry.

9) Noční prohlídka hřbitova: Pokud máte v blízkosti hřbitov, můžete si udělat noční prohlídku hřbitova. Ale vždy respektujte místo a zůstaňte v bezpečné vzdálenosti.

10) Halloweenská hudba: Ukažte si svůj hudební vkus a připravte halloweenskou playlist. Můžete zahrnout klasiky, jako je "Thriller" od Michaela Jacksona nebo moderní hity v duchu svátku.

Nejnovější zprávy