Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Středa 18. září 2024

Svátek slaví Kryštof, zítra Zita

Děsivý případ: "Polský Fritzl" prováděl na své oběti kruté experimenty! Ženu držel v zajetí čtyři roky

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Děsivý případ: "Polský Fritzl" prováděl na své oběti kruté experimenty! Ženu držel v zajetí čtyři roky

Jana Procházková

8. září 2024 16:43

Mateusz J. údajně držel matku dvou dětí v zajetí v malé stáji či chlívku. Małgorzata byla nakonec přijata na kliniku se zlomeným ramenem.

Svou oběť, žen a matku dvou dětí držel uvězněnou čtyři roky, zavřenou v otřesných podmínkách, kde zažívala nepředstavitelné utrpení. Případ "polského Fritzla" teď odhaluje děsivé detaily, které šokují i ty nejotrlejší.

Mateusz J. (35) údajně nejen zneužíval svou oběť Małgorzatu (30), ale také jí měl odstranit všechny zuby a rty a provádět na ní kruté experimenty. Informuje o tom britský Daily Mail s odkazem na lékařské zprávy.

Lékařská vyšetřovací zpráva ukazuje, že Małgorzata byla po několik let vystavena psychickému, fyzickému a sexuálnímu zneužívání, a že její trýznitel na ní prováděl kruté "experimenty". Lékaři byli šokováni, když žena dorazila do nemocnice se zraněním ramene, přičemž její obličej a nohy byly poznamenány jizvami.

Małgorzata se svěřila jinému pacientovi, že byla opakovaně znásilňována, mučena a držena v prasečím chlívku v západním Polsku. Trýznitel jí krutě zmrzačil, odstranil jí oba rty a všechny zuby. Podle Daily Mail má žena v obličeji velkou ránu. Jak přesně jí Mateusz J. rty a zuby odstranil, je nyní předmětem vyšetřování.

Małgorzata se seznámila s Mateuszem J. (35) před čtyřmi lety přes internet. Psali si často a postupně se do sebe zamilovali. Na začátku vztahu to oběť vnímala jako "krásnou lásku". Když ji Mateusz pozval do své vesnice, neměla tušení, že ji bude mučit. Šokující je, že zmizení Małgorzaty, která už tehdy měla dvě děti (nyní 7 a 9 let), nechalo její okolí chladné. Ani její rodiče, kteří se o vnoučata starali, se neptali, proč jejich dcera přestala komunikovat.

Teprve když Małgorzata (30) začátkem září nastoupila do nemocnice se zlomeným ramenem, našla odvahu a svěřila se psychologovi se svým utrpením. Mateusz J. byl zatčen na tři měsíce, nyní mu hrozí až 25 let vězení. Dosud obvinění odmítá.

Mladá žena údajně žila ve stodole v Gaiki (Polsko) čtyři roky. Sousedé Mateusze J. byli vždy podezřívaví, ale nikdy neviděli nebo neslyšeli nic, co by naznačovalo týrání. Zdzisława Jagiello, která žije v blízkosti, říká: "Děsí mě, když pomyslím na to, že tu stál Mateusz, kopal díry na zahradě a pak se na nás někdy díval. Nic jsme neslyšeli, nevíme, jestli nějak zabezpečil dům zevnitř. S tím, co jí udělal, to bylo něco, co byste museli slyšet – že křičí."

Mateuszovi rodiče také tvrdí, že si přítomnosti mladé ženy nikdy nevšimli a popisují svého syna Mateusze jako "hodného chlapce", který pečoval o svého invalidního otce.

Nejnovější zprávy