Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 8. září 2024

Svátek slaví Mariana, zítra Daniela

Drama na F1 v Mexiku: Muž se agresivně pustil do fanouška Ferrari

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Drama na F1 v Mexiku: Muž se agresivně pustil do fanouška Ferrari

Nikola Horáková

1. listopadu 2023 13:30

Fanoušci Video

O víkendu se jel závod Formule 1 v Mexiku na okruhu pojmenovaný podle bratrů Rodriguezových. Už začátek víkendu byl divoký, když piloti museli mít své bodyguardy a vše eskalovalo po vypadnutí domácího miláčka Sergia Péreze. Jeden z diváku totiž napadl fanouška Ferrari. 

Závodní víkend v Mexico City přinesl největší drama hned v první zatáčce závodu, kdy sám sebe nechal vypadnout domácí pilot Sergio Pérez, který byl očividně velmi přemotivovaný a dotkl se pneumatiky Ferrari Charlese Leclerca, která ho katapultovala na vnější stranu dráhy. Touto kolizí si poškodil zavěšení, což znamenalo úplný konec v samotném začátku závodu. 

Fanoušci byli pochopitelně velmi naštvaní a zklamaní, ale dávali to za vinu jezdci Ferrari. Jeden z diváků byl tak rozčílený, až se agresivně pustil do fanoušků italské stáje. Muž si nebral servítky a začal se bít pěstmi. 

Tento incident byl zachycen na video a začal se rychle šířit po sociálních sítích. Vše se odehrálo ve stadionové sekci tratě. Muže se poté strhl dav dalších diváku, kteří se ho snažilo zpacifikovat. Ochrankou byl nakonec vyhozen a dostal doživotní zákaz vstupu.

Nejnovější zprávy