Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pátek 27. září 2024

Svátek slaví Jonáš, zítra Václav, Den české státnosti

Trailer k novému Gladiátorovi: Denzel Washington a Paul Mescal jako rivalové na pokraji války!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Trailer k novému Gladiátorovi: Denzel Washington a Paul Mescal jako rivalové na pokraji války!

Nikola Horáková

26. září 2024 9:19

Denzel Washigton

Nový trailer k očekávanému pokračování epického filmu "Gladiátor II" přináší dramatický pohled na souboj moci, zrady a pomsty. 

Paul Mescal ztvárňuje Luciuse, syna Lucilly a synovce padoucha Commoda, kterého diváci znají z prvního dílu. Tentokrát se ocitá v centru gladiátorských bojů v aréně, zatímco jeho domov byl zničen císaři, kteří nyní tvrdou rukou vládnou Římu, informuje magazín People.

Do příběhu vstupuje postava Denzela Washingtona, mocného Macrina, který Luciuse přesvědčí, aby mu pomohl v jeho plánu svrhnout tyranské vládce. Spolu tvoří neklidnou alianci, která se rychle komplikuje osobními motivacemi a vendetami. Vedle toho Pedro Pascal ztvárňuje římského generála, který je jednou z klíčových překážek v Luciusově cestě k pomstě.

Video: Gladiator II | New Trailer (2024 Movie) - Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Ridley Scott | Paramount Pictures

Režisér Ridley Scott se po více než dvaceti letech vrací do římské arény, aby přivedl k životu pokračování svého oscarového hitu z roku 2000. Trailer slibuje velkolepou podívanou plnou akčních scén, zrady a emocionálních okamžiků, které připomenou legendární originál.

Film bude uveden do kin 22. listopadu 2024 a očekává se, že nabídne další ohromující pohled na římskou říši v její nejtemnější éře. 

Nejnovější zprávy