Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 6. července 2024

Svátek slaví Upálení Mistra Jana Husa (1415), zítra Bohuslava

UFO v mexickém parlamentu! K vidění byla scvrklá těla údajných mimozemšťanů. Prý obsahují i vajíčka

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

UFO v mexickém parlamentu! K vidění byla scvrklá těla údajných mimozemšťanů. Prý obsahují i vajíčka

Jana Procházková

15. září 2023 1:43

Údajná mimozemská entita

Lehce bizarní seminář se v úterý odehrál na půdě mexického parlamentu, kde místní samozvaný ufolog a novinář Jaime Maussan prezentoval účastníkům dvě těla údajných mimozemšťanů, která prý objevil v jednom z peruánských dolů, uvádí The Guardian.

Na slyšení v parlamentu byla zákonodárcům ukázána dvě scvrklá těla a videozáznamy nevysvětlitelných anomálních jevů. Maussan tvrdí, že tato těla jsou stará více než tisíc let a patřily stvořením, která nejsou součástí naší pozemské evoluce. Říká, že vědci z mexické univerzity UNAM zkoumali složení těchto těl a došli k závěru, že DNA těchto údajných vesmírných cestovatelů je z 30 procent neznámého původu.

Vědec David Spergel, který vedl nezávislé vyšetřování NASA ohledně UFO, uvedl, že tvrzení Jaimeho Maussana nelze ověřit, pokud vědecké komunitě neposkytne vzorky k testování.

"Dejte vzorky k dispozici globální vědecké komunitě a uvidíme, co máte," řekl Spergel během tiskové konference.

A náměstek zástupce administrátora pro výzkum NASA, Dan Evans, dodal, že cílem vyšetřování UFO je aplikovat vědeckou přesnost na pozorování, stejně jako převést domněnky do vědy a zdravého rozumu.

"S daty je hotovo ," řekl Evans.

V Mexiku se poslanci poprvé v historii zabývali otázkou existence mimozemšťanů

"Toto je král všech důkazů. To znamená, že pokud nám DNA ukáže, že nejsou lidé a že na světě nic podobného neexistuje, musíme to přijmout," říká  Maussant.

Naznačil, že Mexiko by se mohlo stát první zemí na světě, která rozpozná přítomnost mimozemšťanů na Zemi.

Návštěvníci akce mohli na vlastní oči vidět také rentgenové snímky obou vystavených těl. Vědci, kteří se ostatky zabývali, podle Maussana údajně uvedli, že na jednom ze snímků jsou viditelná vajíčka.

Cílem ufologa bylo přesvědčit politiky, aby nebrali možnost mimozemského života na lehkou váhu. Zároveň vyzval světové vlády, aby přestaly před veřejností skrývat informace o mimozemšťanech.

Podle Aljazeery měla dvě drobná těla vystavená v pouzdrech tři prsty na každé ruce a protáhlé hlavy. Maussan řekl, že byly nalezeny v Peru poblíž starověkých linií Nazca (soubor obřích geometrických a obrazových hieroglyfů na plošině Nazca v jižním Peru) v roce 2017.

Ukázalo se však, že podobné nálezy v minulosti byly pozůstatky mumifikovaných dětí. Zjevně vysušená těla byla nalezena hluboko pod zemí v písčité peruánské pobřežní poušti Nazca. Oblast je známá obřími tajemnými postavami vytesanými do země, které lze vidět pouze z ptačí perspektivy.

V roce 2017 Maussan učinil podobná tvrzení o nelidských pozůstatcích v Peru, ale zpráva státních žalobců uvedla, že těla byla ve skutečnosti nedávno vyrobené panenky, které byly pokryty směsí papíru a syntetického lepidla, aby simulovaly kůži. Zpráva také poznamenala, že postavy byly téměř jistě vytvořeny lidmi a že nejsou pozůstatky mimozemských předků.

Dvě scvrklá těla ukázala zákonodárcům na slyšení v parlamentu

Těla nebyla v té době veřejně vystavena v Peru, což zanechává otázku, zda se jednalo o stejná těla jako ta, která byla představena mexickému kongresu.

Po prezentaci se Maussan setkal s výrazným odporem a kritikou ze strany skeptiků, kteří zpochybňovali autentičnost jeho představení. Mezi nimi byla i Julieta Fierro, výzkumná pracovnice Ústavu astronomie Národní autonomní univerzity v Mexiku.

Fierroová poznamenala, že pro potvrzení, zda prezentovaná těla byla skutečně "nelidská", budou vědci potřebovat pokročilejší technologii než jen rentgenové paprsky.

Zajímavým poznatkem je, že Maussan tvrdí, že mluvil s Pannou Marií z Guadalupe, což je obraz Panny Marie, který je v Latinské Americe velmi uctívaný.

Video: Mexiko se zabývalo existencí mimozemského života. Kontroverzní ufolog ukazuje Kongresu „těla“ | The Telegraph

Vědkyně zdůraznila, že je divné, že ostatky údajných mimozemšťanů, které by mohly být považovány za "národní poklad," byly odvezeny z Peru, aniž by byl pozván peruánský velvyslanec.

Slyšení v Mexiku uspořádal Sergio Gutiérrez Luna, poslanec z vládnoucí strany Morena a kandidát na guvernéra státu Veracruz. Kongres se však k prezentovaným teoriím nijak nepostavil a zdůraznil důležitost poslouchat "všechny hlasů a názory."

Tato událost v Mexiku předcházela slyšení v americkém Kongresu na stejné téma v červenci 2023, kde major ve výslužbě David Grush tvrdil, že američtí vládní úředníci zatajují informace o UFO a trestají whistleblowery. Pentagon tato tvrzení vyvrátil.

Během rozhovoru pro média Grush učinil ještě bizarnější tvrzení, že americká vláda vlastní těla "mrtvých pilotů" a létající talíř, který byl objeven téměř před 100 lety v Mussoliniho Itálii.

V minulosti prominentní politici, jako je republikánský senátor Marco Rubio, prosazovali zveřejnění informací o UFO, a v roce 2022 Barack Obama uvedl, že vláda má "záznamy a záznamy objektů na obloze, o kterých rozhodně nevíme, nedokážeme vysvětlit, jak pohybovali se, jejich trajektorie."

Nejnovější zprávy