Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pátek 18. října 2024

Svátek slaví Lukáš, zítra Michaela

10 tipů, jak oslavit Silvestr v pohodlí domova

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

10 tipů, jak oslavit Silvestr v pohodlí domova

Lenka Kučerová

28. prosince 2023 21:45

Silvestr

Se slzou v oku vzpomínáte na doby, kdy jste silvestrovské oslavy trávili na párty, a dnes už jen na přelomu roku sedíte doma u televize? Věřte, že i v pohodlí vašeho příbytku si můžete udělat pěknou oslavu konce roku. Přinášíme vám 10 tipů, jak na to.

1. Tematický večer s filmy a seriály:
Uspořádejte domácí projekci s oblíbenými filmy nebo seriály. Můžete vybrat netradiční téma, například "retro filmy" nebo "všechny díly oblíbené série".

2. Domácí párty s blízkými:
Pozvěte své blízké přátele nebo rodinu na osobní či virtuální párty přes videohovory. Společně si povídejte, zahrajte hry a oslavte příchod nového roku.

3. Kulinářská kouzla:
Vyzkoušejte nové recepty nebo si připravte oblíbená jídla. Můžete udělat domácí degustaci s různými chutěmi nebo si dopřát exkluzivní večeři.

4. Osvětlení a dekorace:
Vytvořte si příjemnou atmosféru pomocí svíček, řetězů s LED světly nebo jiných dekoračních prvků. Vytvoříte tak magickou atmosféru při sledování ohňostroje na televizi.

5. Hudba a tanec:
Vytvořte si vlastní playlist s oblíbenými písničkami, na které můžete tancovat nebo jen relaxovat. Hudba přidá do vaší oslavy náladu a energii.

6. Osvěžující relaxace:
Prožijte klidný Silvestr plný relaxace. Můžete si dopřát lázeň se svíčkami, přečíst si knihu nebo poslouchat meditační hudbu.

7. Zpětný pohled na uplynulý rok:
Udělejte si čas na zhodnocení uplynulého roku. Sepsání novoročních předsevzetí a plánů pro příští rok může být inspirující a motivující.

8. Hry a zábava:
Zorganizujte herní noc s rodinou nebo virtuální hraní s přáteli. Deskové hry, videohry nebo oblíbená karetní hra vám zajistí zábavu na hodiny.

9. Noc pod hvězdami:
Pokud máte možnost, můžete strávit nějakou dobu venku pod hvězdami. Teplé oblečení, deka a teplý nápoj vám umožní vychutnat si klidný Silvestr.

10. Kreativní workshop:
Zapojte se do kreativního projektu, ať už je to malování, skládání, nebo třeba psaní novoročních přání. Kreativita může být skvělým způsobem, jak začít nový rok.

Nejnovější zprávy