Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pátek 18. října 2024

Svátek slaví Lukáš, zítra Michaela

iPhone 15 již brzy: Apple spustil odpočet. Kdy bude nový model k mání?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

iPhone 15 již brzy: Apple spustil odpočet. Kdy bude nový model k mání?

Andrea Malá

6. září 2023 13:50

Ilustrační fotografie.

Apple v úterý spustil odpočet do eventu, na kterém má představit nový iPhone s pořadovým číslem 15. Očekávaná událost se uskuteční příští týden. Bude však nákup nejnovějšího modelu smysluplný, pokud už vlastníte chytrý telefon od stejné značky? 

Za vznikem chytrého telefonu iPhone stojí ještě vizionář Steve Jobs, který světu v roce 2007 představil první iPhone. V nabídce je momentálně nynější model s číslem 14, v Česku je k mání za ceny nad 20 tisíc Kč. 

Kolik bude stát nový telefon, to zatím není jasné. Apple v úterý spustil odpočet do slavnostního eventu, který odvysílá v úterý 12. září od 19 hodin na platformě YouTube. 

Video: |

Technologický gigant začal s kampaní už na konci uplynulého měsíce, když v úterý 29. srpna rozeslal pozvánky na událost. Informoval o tom magazín Forbes. Nové modely iPhone 15 ve standardní výbavě i verzích Plus, Pro a Pro Max budou v prodeji od pátku 22. září. Dalšími novinkami budou hodinky Apple Watch Series 9 a Apple Watch Ultra. 

Podle amerického deníku Wall Street Journal nicméně platí, že pokud máte přístroj s operačním systémem iOS 17 a jenom potřebujete novou baterii, můžete nový model s klidem přeskočit. 

Nejnovější zprávy