Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 16. září 2024

Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda

Jablíčkáři se těší na nový iPhone: Co víme o šestnácté řadě?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Jablíčkáři se těší na nový iPhone: Co víme o šestnácté řadě?

Andrea Malá

21. srpna 2024 12:25

Ilustrační fotografie.

Milovníci telefonů od společnosti Apple už netrpělivě vyhlížejí představení nových strojů. Podle všeho do něj zbývá jen pár týdnů, přesto o telefonech zatím moc nevíme. Lidé proto baží i po neověřených informacích. 

Podle Forbesu je jasné pouze to, že nová řada telefonů iPhone s pořadovým číslem 16 bude představena v září, protože tento měsíc volí Apple už od představení přístroje iPhone 5. Jedinou výjimkou byl covidový rok 2020, kdy došlo k několikatýdennímu zpoždění.

I tento prestižní magazín se však rozhodl zabývat příspěvkem na síti X, jehož hodnověrnost již byla zpochybněna s tím, že se jedná o hoax. K tolik očekávanému představení by podle něj mělo dojít v úterý 10. srpna. 

Forbes konstatoval, že za důvěryhodné informace z příspěvku lze považovat ty o času a místě konání eventu, kdy se uvádí začátek v 10:00 místního času ve Steve Jobs Theater v kalifornském městě Cupertino. 

Magazín ale přinesl vůbec nejzajímavější informaci pro tzv. jablíčkáře. K zahájení prodeje nové řady telefonů iPhone by mělo dojít v pátek 20. září. 

Nejnovější zprávy