Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 2. července 2024

Svátek slaví Patricie, zítra Radomír

Vražda v Klánovickém lese: MANÉVRY kolem místa činu! Policie spustila rozsáhlou akci

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Vražda v Klánovickém lese: MANÉVRY kolem místa činu! Policie spustila rozsáhlou akci

Andrea Malá

19. prosince 2023 9:05

Vražda v Klánovickém lese

Policisté jsou opět ve velkém přítomni v Klánovickém lese v Praze, kde v pátek došlo k dvojnásobné vraždě. V oblasti kolem místa činu probíhá rozsáhlá pátrací akce, potvrdila pražská policie. 

"V Klánovickém lese dnes probíhá bezpečnostně pátrací akce," uvedli policisté mezi osmou a devátou hodinou na síti X. Právo na poskytování informací v případu si vyhradilo Městské státní zastupitelství v Praze.

S prosbou se na místní obyvatele obrátila také starostka Klánovic. "Prosím, pokud to není nezbytně nutné, nevstupujte dnes do lesa," napsala Alena Kolovrátková na facebooku.

Policie v pondělí uvedla, že objasnění případu je její prioritou. "Na případu pracuje tým několika desítek těch nejzkušenějších kriminalistů, kteří byli posílení i o kolegy z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování policejního prezidia," sdělila na sociální síti X s tím, že probíhá obsáhlé a detailní vyhodnocení všech zajištěných stop, které je časově náročné.

"Do Klánovic jsme vyslali policejní hlídky a kolegy na koních, kteří v rámci posíleného výkonu na oblast dohlíží a zajišťují tam bezpečnost," ozřejmila policie.

Strážci zákona se případem zabývají od pátečního odpoledne, oznámení na tísňovou linku přijali kolem 15. hodiny. Svědkyně zaslechla v Klánovickém lese několik výstřelů. Policisté ihned vyrazili událost prověřit. Na místě byly nalezeny dvě zastřelené osoby, šlo o dospělého člověka a dítě. 

Nejnovější zprávy