Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 4. července 2024

Svátek slaví Prokop, zítra Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje

Chladnokrevná vražda muže (†32) a holčičky (†2 měs.) v Klánovicích: Konečně! Lidé už posílají i této rodině statisíce korun v nové sbírce

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Chladnokrevná vražda muže (†32) a holčičky (†2 měs.) v Klánovicích: Konečně! Lidé už posílají i této rodině statisíce korun v nové sbírce

Jana Procházková

24. prosince 2023 16:21 | Aktualizováno: 24. prosince 2023 16:46

Policejní manévry na místě vraždy v Klánovicích.

V Klánovickém lese v pátek 15. prosince připravil David K. o život 32letého muže a jeho dvouměsíční dceru. Na podporu rodiny postižené touto nesmírně bolestnou událostí vznikla veřejná sbírka. Odkaz na tuto sbírku je k dispozici v článku pro ty, kteří by chtěli vyjádřit svou solidaritu a pomoci postižené rodině.

Lucie Matternová iniciovala sbírku na platformě Znesnáze21 s cílem vyjádřit solidaritu s rodinou postiženou tragickým úmrtím otce a malé dcery v Klánovickém lese. Cílová částka sbírky je stanovena na 512 tisíc korun, a prostředky, které budou shromážděny, budou využity na terapeutickou podporu a běžné potřeby rodiny. Každý, kdo chce přispět a vyjádřit podporu postiženým, může tak učinit prostřednictvím této sbírky.

Přispět do sbírky je možno na tomto odkaze. Platbu je možné zaslat také na účet 4004040040/5500 s variabilním symbolem 2690.

V okamžiku zveřejnění byla vybraná částka již v řádu stovek tisíc korun a rychle roste.

Policie potvrdila v pátek odpoledne, že střelec z Filozofické fakulty byl rovněž pachatelem vraždy muže a jeho dvouměsíční dcery v Klánovickém lese. Toto podezření bylo potvrzeno prostřednictvím balistické expertizy.

Nejnovější zprávy