Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 7. července 2024

Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora

Vražda v Klánovickém lese: Nové informace. Policie řekla, kolik lidí se případu věnuje

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Vražda v Klánovickém lese: Nové informace. Policie řekla, kolik lidí se případu věnuje

Andrea Malá

18. prosince 2023 14:32

Vražda v Klánovickém lese

Pražská policie dnes zveřejnila některé informace k mimořádně tragickému případu dvojnásobné vraždy v Klánovickém lese, kdy jednou z obětí je malé dítě. Policisté například prozradili, kolik kriminalistů na kauze pracuje. 

Policie uvedla, že objasnění případu je její prioritou. "Na případu pracuje tým několika desítek těch nejzkušenějších kriminalistů, kteří byli posílení i o kolegy z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování policejního prezidia," sdělila na sociální síti X.

Aktuálně probíhá obsáhlé a detailní vyhodnocení všech zajištěných stop, které je časově náročné. "Do Klánovic jsme vyslali policejní hlídky a kolegy na koních, kteří v rámci posíleného výkonu na oblast dohlíží a zajišťují tam bezpečnost," ozřejmila policie.

Strážci zákona se případem zabývají od pátečního odpoledne, oznámení na tísňovou linku přijali kolem 15. hodiny. Svědkyně zaslechla v Klánovickém lese několik výstřelů. Policisté ihned vyrazili událost prověřit. Na místě byly nalezeny dvě zastřelené osoby, šlo o dospělého člověka a dítě. 

Nejnovější zprávy