Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 6. října 2024

Svátek slaví Hanuš, zítra Justýna

10 tipů, kam vyrazit s novou partnerkou na první rande

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

10 tipů, kam vyrazit s novou partnerkou na první rande

Lenka Kučerová

2. října 2023 14:30

Ilustrační foto

První rande je výjimečnou událostí, která může posloužit jako základ pro budování vzájemného vztahu. Výběr správného místa může výrazně ovlivnit průběh a úspěšnost vašeho prvního setkání. Podívejte se na deset tipů na místa, kam můžete pozvat svou novou partnerku.

1. Útulná kavárna 

Kavárna s útulnou atmosférou, dobrým kafem a dezerty může být skvělým místem pro uvolněný a neformální začátek vašeho rande. Můžete spolu povídat a poznávat se při šálku kávy.

2. Procházka v parku

Procházka v krásném parku nebo zahradě je ideální pro relaxaci a budování spojení. Můžete si společně prohlédnout květiny, užít si přírodu a pozorovat ptáky.

3. Muzeum nebo galerie

Pokud jste oba umělecky založení, navštivte muzeum nebo galerii. Společné prohlížení uměleckých děl vám poskytne spoustu témat pro diskuzi.

4. Večeře v restauraci

Romantická večeře v restauraci je klasickou volbou pro první rande. Vyberte restauraci s chutnou kuchyní a příjemnou atmosférou.

5. Návštěva zoologické zahrady nebo akvária

Pro nezapomenutelný den si můžete vybrat návštěvu zoologické zahrady nebo akvária. Pozorování zvířat nebo podmořského života může být zábavné a vzrušující.

6. Výlet na venkov

Pokud oba rádi cestujete, zvažte výlet na venkov. Můžete se vydat na procházku venkovskou krajinou, navštívit malé městečko nebo vinici a ochutnat místní speciality.

7. Koncert nebo divadelní představení

Pokud máte společné hudební nebo divadelní zájmy, můžete navštívit koncert nebo divadelní představení. Zážitek z hudby nebo umění může posílit vaše vzájemné pouto.

8. Kino pod hvězdami

Některá města nabízejí letní kino pod širým nebem. Vytvoří to romantickou atmosféru, kdy můžete spolu sledovat film a pozorovat hvězdy.

9. Workshopy a kurzy

Společná účast na workshopu nebo kurzu, jako je vaření, tance nebo malování, může být zábavným způsobem, jak strávit čas a společně se něco nového naučit.

10. Plovárna nebo sauna

Pokud máte rádi vodu a relaxaci, navštivte plovárnu nebo saunu. Můžete si spolu užít čas ve vířivce nebo relaxačním bazénu.

Nejnovější zprávy