Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 8. července 2024

Svátek slaví Nora, zítra Drahoslava

10 věcí, které od vás partner ve vztahu očekává

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

10 věcí, které od vás partner ve vztahu očekává

Lenka Kučerová

21. října 2023 15:02

Ilustrační foto

Vztah s partnerem může být plný radosti a štěstí, a jedním z klíčových prvků je schopnost partnerovi naslouchat a být tu pro něj. Podívejte se, co od vás ve vztahu očekává.

1) Naslouchejte: Když váš partner mluví, buďte opravdu přítomni a naslouchejte mu. Poslouchání a projevování zájmu o jeho myšlenky a pocity je důležité pro budování hlubšího vztahu.

2) Rozdávejte komplimenty: Občasné komplimenty mohou zvednout náladu a posílit sebevědomí vašeho partnera. Dejte mu vědět, že je pro vás krásný a že si ho vážíte.

3) Buďte pozitivní: Optimismus a pozitivní přístup k životu jsou nakažlivé. Snažte se udržovat pozitivní atmosféru ve vašem vztahu.

4) Dejte mu čas: Někdy je to, co partner potřebuje nejvíce, čas pro sebe. Umožněte jim relaxovat a dělat to, co je baví.

5) Překvapte ho: Občasné překvapení může být velmi příjemné. Můžete například připravit romantickou večeři, poslat květiny do práce nebo připravit jejich oblíbený dezert.

6) Projevte důvěru: Důvěřovat partnerovi a jeho schopnostem je důležité pro jeho sebevědomí a pohodu ve vztahu.

7) Podpořte jeho zájmy: Zajímá-li se váš partner o něco zvláštního, projevte o to zájem a podporujte je. Mohou to být sporty, umění, cestování nebo cokoli jiného.

8) Pomáhejte mu: Někdy stačí malá pomoc, aby se partner cítil oceněný. Pomáhejte jim s drobnými úkoly, ať už je to nakupování, uklízení nebo něco jiného.

9) Buďte pozorní k jeho potřebám: Poznávání potřeb svého partnera a snaha o to je uspokojit je důležité pro vytváření šťastného vztahu.

10) Milujte ho bezpodmínečně: Nenechte se omezovat předsudky nebo podmínkami. Láska a úcta jsou největšími dary, které můžete partnerovi dát.

Nejnovější zprávy