Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 8. července 2024

Svátek slaví Nora, zítra Drahoslava

10 věcí, kterým byste se měli vyhnout na prvním rande

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

10 věcí, kterým byste se měli vyhnout na prvním rande

Lenka Kučerová

15. listopadu 2023 18:39

Ilustrační foto

První rande může být vzrušující, ale také trochu nervy drásající záležitostí. Abyste zajistili příjemný průběh setkání a šanci na úspěšné druhé setkání, je důležité si uvědomit několika věcí, kterým byste na prvním rande měli vyhnout. 

1) Hovořit pouze o sobě: Přílišné sebevědomí nebo soustředění pouze na vlastní příběhy může partnera odradit. Buďte pozorní a zajímejte se o názory a zážitky druhé osoby.

2) Příliš osobní nebo intimní otázky: Vyhněte se příliš osobním otázkám, zejména těm týkajícím se rodiny nebo minulých vztahů. Udržujte rozhovor lehký a příjemný.

3) Příliš vážná témata: Politika, náboženství a jiná kontroverzní témata mohou vytvořit nepříjemné situace. Držte se neutrálních témat a nechejte tak vážné diskuse na později.

4) Přehnané používání mobilního telefonu: Ignorování partnera a neustálé koukání na mobil může působit neuctivě. Držte telefon mimo zorné pole a věnujte se svému protějšku.

5) Nepříjemné chování k obsluze: Jakékoli neúcty k servírce nebo personálu mohou působit negativně na vašeho partnera. Ukažte zdvořilost a respekt vůči ostatním.

6) Příliš intenzivní oční kontakt: Přestože je oční kontakt důležitý, přehnaný nebo nepřetržitý pohled může působit zastrašujícím dojmem. Držte kontakt, ale nebuďte upjatí.

7) Přílišné pití: Nadměrná konzumace alkoholu může ovlivnit váš dojem a chování. Držte se střízliví a zachovejte si kontrolu nad situací.

8) Kritika a negativita: Vyhněte se kritice a negativním komentářům. Zůstaňte optimističí a soustřeďte se na pozitivní stránky rozhovoru.

9) Zdržení: Pozdní příchod na rande může působit neuctivě a naznačit nedostatek zájmu. Buďte včas a projevte úctu k času druhé osoby.

10) Přílišná nerozhodnost: Neschopnost se rozhodnout o místě, jídle nebo činnosti může působit nejistě. Buďte připraveni s návrhy a projevte svou zájem o plánování rande.

Nejnovější zprávy