Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 8. července 2024

Svátek slaví Nora, zítra Drahoslava

7 tipů, jak partnerce připravit romantický večer

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

7 tipů, jak partnerce připravit romantický večer

Lenka Kučerová

6. října 2023 13:34

Ilustrační foto

Romantický večer s partnerkou může být skvělým způsobem, jak prohloubit vaše vztahové pouto a vytvořit nezapomenutelné vzpomínky. Pokud se chystáte na romantický večer, tady je sedm tipů, jak ho připravit.

1) Plánujte dopředu: Nejprve si udělejte čas na plánování. Rozmyslete si, jaký druh romantického večera by partnerku potěšil nejvíce. Může to být večeře u svíček, noční procházka, piknik na zádech, nebo dokonce romantický víkendový výlet. Důležité je, abyste si předem promysleli, co všechno budete potřebovat.

2) Společný nákup a večeře: Pokud se rozhodnete pro romantickou večeři, navštivte obchody a nakupte potřebné ingredience. Vyberte si oblíbené jídlo vaší partnerky nebo zkuste něco nového a speciálního. Nezapomeňte na víno nebo nápoje, které budou doprovázet vaši večeři.

3) Vytvořte romantické prostředí: Nalézt vhodné místo pro váš večer a vytvořte romantické prostředí. Zapalte svíčky, použijte květiny nebo rozsviťte oblíbené vámi ozdoby. Hudba může také přidat na atmosféře, takže si vyberte nějakou pohodovou a romantickou hudbu.

4) Osobní doteky: Přidejte něco osobního do vašeho večera. Můžete napsat dopis, v němž vyjádříte své city a vděk za vaši partnerku. Malý dárek, který jí udělá radost, může být také vítán.

5) Příjemná konverzace: Během večera se snažte věnovat pozornost jedna druhému. Mluvte o vašich pocitech, plánech a vzpomínkách. To vám pomůže prohloubit vaši vzájemnou komunikaci a porozumění.

6) Společná aktivita: Pokud máte rádi společné aktivity, zahrňte je do vašeho večera. Můžete si zahrát společenskou hru, vařit společně, nebo jít na romantickou procházku pod hvězdami.

7) Bezpečnost a komfort: Nepřehlížejte aspekty bezpečnosti a komfortu. Ujistěte se, že vaše partnerka se cítí pohodlně a bezpečně. Pokud plánujete venkovní aktivity, vezměte vhodné oblečení a zabezpečte, aby vše bylo v pořádku.

Nejnovější zprávy