Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 6. října 2024

Svátek slaví Hanuš, zítra Justýna

10 způsobů, jak mít šťastný a spokojený vztah na dálku

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

10 způsobů, jak mít šťastný a spokojený vztah na dálku

Lenka Kučerová

28. září 2023 13:36

Ilustrační foto

Udržování vztahu na dálku může být výzvou, ale s pár jasnými pravidly může takový vztah být úspěšný a uspokojivý. Pokud jste v takovém vztahu nebo se připravujete na delší oddělení, podívejte se na 10 způsobů, jak udržet vztah na dálku silný a zdravý.

1. Komunikace je klíčová: Udržujte otevřenou a upřímnou komunikaci s partnerem. Pravidelné hovory, zprávy a videokonference vám pomohou zůstat ve spojení.

2. Plánujte návštěvy: Pokud je to možné, plánujte návštěvy, kdy se můžete fyzicky setkat. Tato osobní setkání jsou klíčová pro udržení citového spojení.

3. Důvěřujte si: Důvěra je základním kamenem každého vztahu. Věřte svému partnerovi a nedopouštějte se nevěry.

4. Sdílejte společné zájmy: I když jste každý někde jinde, můžete sdílet společné zájmy a koníčky. To vám umožní sdílet zážitky, ačkoli nejste fyzicky spolu.

5. Vyjasněte si očekávání: Mluvte o tom, co očekáváte od vztahu na dálku. Stanovení jasných hranic a očekávání může snížit stres a nesrovnalosti.

6. Buďte kreativní: Hledejte způsoby, jak být kreativní ve spojení s partnerem. Můžete psát dopisy, posílat dárky nebo si společně připravit virtuální rande.

7. Věnujte se sobě: I když jste ve vztahu, nezapomeňte se starat o svůj vlastní život. Mějte své vlastní zájmy a cíle mimo vztah.

8. Mluvte o budoucnosti: Diskutujte o tom, jak si představujete budoucnost vztahu. Plánování společného cíle může posílit vaše spojení.

9. Podpora od okolí: Hledejte podporu od rodiny a přátel. Může to být užitečné, když budete mít někoho, komu se můžete svěřit.

10. Buďte trpěliví: Udržování vztahu na dálku může být náročné, ale trpělivost je klíčem k úspěchu. Budou chvíle, kdy to bude těžké, ale s láskou a trpělivostí to lze překonat.

Nejnovější zprávy