Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pátek 5. července 2024

Svátek slaví Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, zítra Upálení Mistra Jana Husa (1415)

7 tipů na netradiční dárek pro partnerku, kterým ji rozhodně potěšíte

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

7 tipů na netradiční dárek pro partnerku, kterým ji rozhodně potěšíte

Lenka Kučerová

29. září 2023 10:54

Ilustrační foto

Vybrat ten správný dárek pro vaši partnerku může být někdy výzvou, zejména pokud chcete, aby byl osobní a výjimečný. Podívejte se na sedm tipů, které vám mohou pomoci uchvátit její srdce a ukázat, že jí skutečně rozumíte.

Personalizovaný Šperk: Personalizovaný šperk, jako je náramek, náhrdelník nebo prsten, s gravírovaným jménem, datem nebo vzkazem, je vždy skvělým způsobem, jak ukázat svou lásku. Vybrat si můžete i kameny nebo barvy, které mají osobní význam pro vás dva.

Společný víkendový výlet: Prožít společný víkend mimo každodenní rutinu může být romantickým zážitkem. Vydejte se do oblíbeného města, na pláž, do hor nebo do přírody kde strávíte čas společně.

Den plný relaxace: Darujte jí den relaxace. Ten může zahrnovat masáže, wellness nebo jen klidný den doma s vířivou vanou a oblíbenými knihami či filmy.

Kulinářský zážitek: Pro milovníky dobrého jídla a nápojů je zážitek v restauraci s michelinskou hvězdou nebo degustační víkendový výlet do vínařské oblasti výbornou volbou.

Pamětní fotokniha: Vytvořte fotoknihu, která shrnuje společné vzpomínky, cestování a momenty, které jste spolu prožili. Tato kniha bude krásným připomenutím vaší lásky.

Kreativní kurzy: Zajímá se o malování, vaření, fotografování nebo jiný koníček? Zvažte možnost zápisu pro ni na kurz, který ji nadchne.

Milostné dopisy: Napište jí sérii dopisů nebo zpráv, ve kterých vyjádříte svou lásku, vděk a přání. Můžete je schovat v různých místech, aby je postupně objevila.

Nejnovější zprávy