Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 30. června 2024

Svátek slaví Šárka, zítra Jaroslava

Bezohledný Slovák zaparkoval své luxusní BMW na chorvatské pláži. Místní zuří

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Bezohledný Slovák zaparkoval své luxusní BMW na chorvatské pláži. Místní zuří

Jana Procházková

22. září 2023 5:51

Slovák takhle zaparkoval své luxusní BMW na chorvatské pláži. Video

Slovák, který zaparkoval své BMW na pláži jen pár metrů od moře, se nakonec dostal do problémů, když jeho auto uvízlo v písku. 

V létě letošního roku v Chorvatsku bylo mnoho fotografií arogantních turistů, kteří neprojevili respekt k místním pravidlům. Jeden z největších případů se zdá být ten, kdy slovenský turista "zaparkoval" své luxusní BMW řady 7 přímo na pláži v městečku Šimuni na ostrově Pag, jen pár metrů od moře. Na případ poukázala chorvatská média.

Vypadá to, že si tam chtěl vyfotit své drahé auto, a přitom se zasekl. Následně mu s vytažením auta přišel pomoci další Slovák a nakonec se jim to podařilo. Zůstala jim však zdevastovaná pláž s velkými kolejemi na kolech. Podle svědků "měli oba Slováci na sobě značkové oblečení Balenciaga".

O události psal chorvatský deník Jutarnji List, kterému fotografie poskytl jeden z rozzlobených čtenářů. Dodal: "Pláž zůstala zdevastovaná, lidé byli v šoku a nevěřili tomu, co vidí. Místní byli naštvaní, protože nikdo z místních kompetentních nezasáhl a neudělil jim ani jednu pokutu." Proto se prý obrátil na média.

Nejnovější zprávy